Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Користь і шкода від суші — що потрібно знати

planetanovosti.com

Користь і шкода від суші — що потрібно знати

Суші / фото: pixabay.com

Японська кухня – одна з найсмачніших і незвичайних. Вона відрізняється від інших принципово мінімальною обробкою продуктів. Наприклад, суші, в них присутня свіжа сира риба. До речі, суші популярні у всьому світі, але чи так вони корисні, як заведено вважати?

Про це повідомляє Eat This, No that.

До складу суші входять сира риба, варений рис, водорості, морепродукти та овочі. Виходить повноцінний перекус з білків, жирів, вуглеводів – смачний і збалансований. А чи багато ви знаєте про їх користь і шкоду?

Наприклад, суші можуть допомогти збалансувати ваш раціон. У цій страві є риба та морепродукти. Що цікаво, так це те, що в блюдо додають тільки морську або океанічну рибу. Мешканці прісноводних водойм можуть бути заражені серйозними паразитами.

Суші особливо сподобаються тим, хто:

Але кожному, хто любить суші, необхідно розуміти, що їх користь залежить від свіжості інгредієнтів.

Чи не свіжа риба або молюски приведуть до сильного харчового отруєння. Також риба може бути заражена паразитами. Тому ця їжа таїть в собі небезпеку.

Якщо ви бажаєте поїсти дійсно корисно, то відмовляйтеся від смажених суші та тих, в складі яких є майонезний соус. Така їжа по користі порівнянна зі звичайним фастфудом, на зразок картоплі фрі або бургера. Дієтологи рекомендують звернути увагу і на такі інгредієнти, як мариновані овочі. Їх не повинно бути в складі ролів.

А ще лікарі не рекомендують їсти суші вагітним жінкам і дітям до 4 років. Така їжа може викликати індивідуальну непереносність інгредієнтів і стати причиною алергічних реакцій.

Яка користь від вживання кориці — дослідження

Ознаки того, що вам слід відмовитись від кави

Шипшина: користь та шкода рослини для здоров’я

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
25 апреля 2024