Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Запоріжжі на чергування виходять бійці громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону “Міська варта”

iz.com.ua

У Запоріжжі на чергування виходять бійці громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону “Міська варта”

Як розповів керівник “Міської варти” Олександр Дьяченко, громадське формування створено 12 років тому. З 24 лютого 2022 діє в якості приданих сил Національної поліції і виконує правоохоронні та бойові завдання у Заводському районі в умовах воєнного стану. — У громадському формуванні — 147 бійців, — розповів Олександр Васильович. — Чергуваннями охоплюємо зокрема весь Заводський район — Павло Кічкас, Запоріжжя-Ліве, вулиця Скворцова та селище Підпорожнянка. За патріотизм, активну волонтерську та громадську діяльність, значний особистий внесок в оборону держави та з нагоди Дня Конституції України 37 бійців «Міської варти» отримали нагороди: 10 — від Заводської райадміністрації, 3 — від Вознесенівської і решта — від керівництва «Міської варти». Отримали медалі, Почесні грамоти і Подяки. Колишні правоохоронці допомагають охороняти правопорядок і в інших районах міста. — Відповідно до закону про участь цивільних осіб у відсічі збройній агресії рф багато колишніх міліціонерів та поліцейських отримали зброю і несуть службу по забезпеченню публічної безпеки, — розповідає голова Запорізької обласної профспілкової організації атестованих співробітників органів внутрішніх справ Віктор Нестеренко. — На добровільних засадах, безкоштовно, продовжують нести службу біля 200 осіб. Спочатку було біля 300, але з часом хтось пішов служити в ЗСУ, хтось виїхав. На чергування виходять поліцейський і 2 чи 3 наших добровольця, пенсіонери чи ветерани МВС. І всі разом чергують по місту. Фото надав Олександр Дьяченко Читайте також: У Запорізькій області і поліцейські потрапляють під обстріли Читайте наші новини на сайті zprz.city.
  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
16 апреля 2024